Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Éld át te is az autentikus borkóstoló élményt a Badacsonyi borvidéken!

Papp Ágnes

Annyi szép hely van Magyarországon, melyet érdemes meglátogatni. Ha még nem jártál a Csobánci Bormanufaktúránál, akkor a legnagyobb szeretettel ajánlom őket Nektek. A magas minőségű boraikat a nemrég elkészült panoráma teraszukon mutatják be, miközben egy lehengerlő látvány tárul elénk a Badacsonyi borvidéken.

Ezután bepillanthatunk a biogazdaság mindennapjaiba. Megnézhetjük milyen az, amikor egy rendszerbe foglalják az állattartást és a szőlőtermesztést. Csak, hogy egyet említsek azok közül: mivel egy biogazdaságban bizonyos időszakokban tilos kasználni, ezért a borászat "biofűnyírót" használ nyulak személyében. :)                      

                                                    

A gazdaságnak e rágcsáló jószágokon kívül más lakói is vannak, például kecskék, melyek tejéből kecskesajtot készítenek.  A Csobánci Bormanufaktúrában folyamatosan kísérleteznek újabb és újabb dolgokkal annak érdekében, hogy a gazdaságuk még hatékonyabban működjön. Végtelenül barátságos fogadtatásban részesülhetünk náluk, nagyon jó gondolatokat, érdekességeket hallhatunk a birtok bejárása közben, amit én személy szerint estig is tudnék hallgatni. Mindent összevetve mi egy hatalmas élménnyel távoztunk, egyrészt azért, amit eddig elmeséltem, másrészt azért, mert egy lenyűgöző borsort kóstoltunk egy festői tájban

Gazdagodjatok Ti is ilyen pozitív élményekkel, akár kettesben, akár barátaitokkal! Ha Ti is szeretnétek felejthetetlen pillanatokat átélni, akkor nézzétek meg a Csobánci Bormanufaktúra élménycsomagjainkat! 
És habár nagyon szeszélyes az idei nyár, ez sem szab gátat a borkóstoló kivitelezésének.  A programot rossz idő esetén is megtartják a pincéjükben, sőt kárpótlásként egy PALACK BORT is adnak AJÁNDÉKBA Nektek!     heart

Tetszett a cikkünk? Akkor iratkozz fel hírlevelünkre a weboldal kezdőlapján, hogy értesülj a legújabb újdonságainkról, élménycsomagjainkról! Megtalálsz minket Facebookon és Instagramon is, ahol összegyűjtöttünk Nektek sok-sok képet és információt a borászatokról.